ساليانه 2.1ميليون مرگ در اثر اسهال در جهان به وقوع مي پيوندد كه 65درصد از اين مرگ ها مربوط به آب ناسالم وغير بهداشتي است.
1.بيماريهاي منتقله توسط آب آشاميدني
2. پاتوژن ها يا انگل هاي آب آشاميدني
ادامه مطلب...
نقش آب در انتقال بيماريها
1 ـ بيماريهايي كه در اثر افزايش يا كمبود املاح محلول، موجود در آب آشاميدني بروز ميكند
2 ـ بيماريهايي كه آب وسيله انتقال آنها است
3 ـ بيماريهايي كه آب، محيط پرورش ميزبان يا عامل سببي آنها است
4 ـ بيماريهايي كه آب به صورت غيرمستقيم در انتشار آنها نقش دارد.
1-1- نقش افزايش املاح محلول در انتقال بيماريها
1-1-1- مِتهِموگلوبينمي (Methemoglobinemia Blue babies)
اين بيماري در اثر افزايش نيترات به ميزان 45 ميليگرم بر ليتر ايجاد ميگردد
1-1-2- فلوئوروزيس دندانها Dental Fluorosis :
افزايش ميزان فلوئور بيش از 2 تا 3 ميليگرم بر ليتر در آب آشاميدني.
1-2-3- سرطانزايي
- افزايش هيدروكربورهاي حلقوي در غلظت بيش از 2/0 ميكروگرم بر ليتر در آب آشاميدني
- افزايش احتمال بروز سرطان در مصرف آبهاي آلوده بيش از 05/0 ميليگرم بر ليتر ارسنيك
- افزايش احتمال بروز سرطان در مصرف آبهاي آلوده به تركيبات نيتروزامين.
ادامه مطلب...
صفحه قبل 1 صفحه بعد
.: Weblog Themes By LoxBlog :.